Een consult duurt 10 minuten en is bedoeld voor het bespreken van één probleem. Heeft u meerdere dingen te bespreken, neem dan telefonisch contact op met het gezondheidscentrum. Dan kunnen wij een dubbele afspraak voor u inplannen.


Online
Wilt u snel en gemakkelijk een afspraak maken bij uw huisarts? Dat kunt u zelf regelen via uw online patiëntenomgeving. Voor de patiëntenomgeving dient u een account aan te maken. We bieden zowel een App als een web-versie.

Let op: U kunt alleen bij uw eigen huisarts een afspraak inplannen. Hij of zij kent uw medische voorgeschiedenis namelijk. Lukt het niet om een afspraak in te plannen bij uw eigen huisarts? Of weet u niet wie uw huisarts is? Neemt u dan telefonisch contact op, zodat wij een afspraak voor u kunnen maken.


Telefonisch
U kunt ook tussen 8.00 – 17.00 uur bellen om een afspraak te maken op telefoonnummer: 020 – 626 98 90. Tussen 8.00 – 10.00 uur is het erg druk, dan kan het iets langer duren om ons telefonisch te bereiken. Wij streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Soms is het niet mogelijk om dezelfde dag een afspraak te krijgen bij uw huisarts. In spoedeisende gevallen proberen we dan een afspraak te maken bij een van de andere artsen.

De doktersassistenten zullen aan u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Dit om in te schatten hoe snel u een arts moet zien. De assistenten zijn ook opgeleid om medische vragen te beantwoorden.